Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aidrus1999@hotmail.com madridstats
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rundhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen rent richting de bal. Rundhaug rent richting de bal. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Teigen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lillegård de bal. Lillegård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Røed passt de bal in één keer door. Rørstad heeft problemen om de bal te vangen. Kjærvik rent richting de bal. Klungelig pakt Kvistad de bal. Kvistad draait met de bal, schiet en ... Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Spydevold met een snelle inworp. Kjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flatebø. Flatebø krijgt een gele kaart. Kjærvik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kjærvik komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 47%, madridstats 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aidrus1999@hotmail.com - madridstats 0:0

58e minuut.
Risøy met een harde bal richting middenveld. Kjærvik heeft problemen om de bal te vangen. Kjærvik speelt de bal door. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sæle bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæle passt de bal zonder na te denken. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Stenerud kopt de bal weg. Sæle heeft problemen om de bal te vangen. Tangstad maakt een afschuwelijke overtreding. Tangstad krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rørstad geeft een hoge lob. Rundhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundhaug passt de bal zonder na te denken. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stenerud speelt de bal door. Teigen is nu in balbezit. Teigen geeft een hoge lob. Lillegård is nu in balbezit. Lillegård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 40%, madridstats 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aidrus1999@hotmail.com - madridstats 0:0