Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridstats aidrus1999@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kjærvik verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rørstad de bal. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 1:0

13e minuut.
Fagereng speelt de bal door. Spydevold rent richting de bal. Spydevold probeert naar een medespeler te passen. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 2:0

18e minuut.
Isaksen is nu in balbezit. Rundhaug begaat een overtreding. Isaksen raakt geblesseerd tijdens het duel. Røed met een snel genomen vrije trap. Rørstad kan de bal niet met de borst controleren. Sundseth bokst de bal weg.

27e minuut.
Teigen rent richting de bal. Tangstad rent richting de bal. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 51%, aidrus1999@hotmail.com 49%.
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 2:0

49e minuut.
Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård verovert de bal door een tackle van achteren. Lillegård haalt uit met een fantastische trap. Teigen rent richting de bal. Teigen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sæle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skotnes komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Stenerud met een sublieme pass. Lillegård rent richting de bal. Isaksen is nu in balbezit. Lillegård verovert de bal door een tackle van achteren. Lillegård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lillegård raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nevland komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Skadberg onderschept slim de pass. Skadberg met een sublieme pass. Skotnes met een sublieme pass. Daar is Kjærvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kjærvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kjærvik geeft een hoge lob. Daar is Liberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 3:0

84e minuut.
Tangstad heeft problemen om de bal te vangen. Nevland bereikt de bal nog maar net als eerste. Røed rent richting de bal. Nevland onderschept slim de pass. Nevland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 60%, aidrus1999@hotmail.com 40%.
madridstats - aidrus1999@hotmail.com 3:1