Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benjamingh Stamsund-IL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Storenga verovert de bal door een tackle van achteren. Josefsen is nu in balbezit. Met opzet legt Storenga zijn tegenspeler op de grond. Storenga krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Grindhaug geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fagerheim de bal. Fagerheim passt de bal in één keer door. Westlie rent richting de bal. Westlie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tjessem onderschept slim de pass. Østvang begaat een overtreding. Tjessem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grindhaug zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Josefsen kopt de bal weg. Westlie rent richting de bal. Westlie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Josefsen kopt de bal weg. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang passt de bal in één keer door. Sannes rent richting de bal. Sannes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 44%, Stamsund-IL 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benjamingh - Stamsund-IL 0:0

47e minuut.
Tjessem geeft de bal voor. Daar is Jelsness, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Westlie is nu in balbezit. Storenga is nu in balbezit. Storenga draait met de bal, schiet en ... Åmodt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tjessem bereikt de bal nog maar net als eerste. Tjessem geeft de bal voor. Westlie rent richting de bal. Storenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Storenga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hoff onderschept slim de pass. Josefsen onderschept slim de pass. Hoff is nu in balbezit. Østvang verovert de bal door een tackle van achteren. Østvang passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Storenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Storenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Storenga draait met de bal, schiet en ... Åmodt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Stamsund-IL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 50%, Stamsund-IL 50%.
benjamingh - Stamsund-IL 0:1