Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabiley FC Nortura`s disipler
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sørland onderschept slim de pass. Sørland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lilleengen de bal. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen draait met de bal, schiet en ... Seglem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wergeland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Bjørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen passt de bal in één keer door. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik draait met de bal, schiet en ... Kåsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabiley FC - Nortura`s disipler 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 61%, Nortura`s disipler 39%.
Gabiley FC - Nortura`s disipler 0:1

48e minuut.
Nordvik kopt de bal weg. Nilsen is nu in balbezit. Nilsen geeft de bal voor. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lillegård probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sørland rent richting de bal. Sørland passt de bal met de wreef. Skjærvik heeft problemen om de bal te vangen. Skjærvik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kåsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Lillegård geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanes met een snelle inworp. Sørland is nu in balbezit. Sørland geeft een lange en hoge pass. Kåsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Heggem rent richting de bal. Nistad verovert de bal door een tackle van achteren. Taraldsen maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taraldsen naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Erlandsen geeft een lange en hoge pass. Hanes controleert de bal met de borst. Hanes geeft de bal voor. Skjærvik heeft problemen om de bal te vangen. Skjærvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabiley FC - Nortura`s disipler 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabiley FC 51%, Nortura`s disipler 49%.
Gabiley FC - Nortura`s disipler 0:2