Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nortura`s disipler Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Severinsen probeert naar een medespeler te passen. Nilsen is nu in balbezit. Nilsen speelt de bal door. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Risøy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Røstad komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Hanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen onderschept slim de pass. Severinsen probeert naar een medespeler te passen. Nilsen is nu in balbezit. Nilsen geeft een hoge lob. Braut Haaland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Severinsen rent richting de bal. Sørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Severinsen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortura`s disipler 46%, Gabiley FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nortura`s disipler - Gabiley FC 0:0

52e minuut.
Granlund geeft een hoge lob. Erlandsen is nu in balbezit. Erlandsen passt de bal zonder na te denken. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nordvik onderschept slim de pass. Nordvik passt de bal zonder na te denken. Taraldsen is nu in balbezit. Taraldsen schiet op doel. Schjelderup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Formo is nu in balbezit. Nordvik onderschept slim de pass. Nordvik passt de bal zonder na te denken. Taraldsen rent richting de bal. Taraldsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Røstad speelt de bal door. Daar is Taraldsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taraldsen passt de bal zonder na te denken. Nordvik rent richting de bal. Nordvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hanes met de inworp. Daar is Sørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severinsen begaat een overtreding. Severinsen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sørland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sørland komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nortura`s disipler 77%, Gabiley FC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nortura`s disipler - Gabiley FC 0:0