Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halden United Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Wergeland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Waaler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holen de bal. Holen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Skammelsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Digre rent richting de bal. Digre passt de bal in één keer door. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Flesland de bal. Digre is nu in balbezit. Flesland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Digre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Digre zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vaage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 49%, Gabiley FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halden United - Gabiley FC 0:0

57e minuut.
Waaler probeert naar een medespeler te passen. Ekrem rent richting de bal. Ekrem geeft een hoge lob. Holen maakt een snoekduik en kopt de bal. Maurstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Osland de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halden United - Gabiley FC 1:0

76e minuut.
Klungelig pakt Digre de bal. Kvamsdal verovert de bal door een tackle van achteren. Kvamsdal passt de bal met de wreef. Holen rent richting de bal. Holen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lilleengen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kvamsdal probeert naar een medespeler te passen. Ekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekrem probeert naar een medespeler te passen. Holen rent richting de bal. Holen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halden United 51%, Gabiley FC 49%.
Halden United - Gabiley FC 1:0