Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benjamingh aidrus1999@hotmail.com
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Flatebø geeft een hoge lob. Tangstad rent richting de bal. Tangstad passt de bal in één keer door. Lillegård rent richting de bal. Lillegård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Skadberg met een sublieme pass. Daar is Østvang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østvang passt de bal met de wreef. Sannes rent richting de bal. Sannes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Josefsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lillegård rent richting de bal. Lillegård draait met de bal, schiet en ... Jelsness probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 0:1

18e minuut.
Ånestad rent richting de bal. Lillegård onderschept slim de pass. Lillegård passt de bal in één keer door. Teigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teigen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 0:2

20e minuut.
Tangstad onderschept slim de pass. Tangstad speelt de bal door. Lillegård rent richting de bal. Lillegård schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hennum de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stenerud onderschept slim de pass. Stenerud speelt de bal door. Rundhaug is nu in balbezit. Rundhaug geeft een lange en hoge pass. Lillegård krijgt zijn hoofd ertegen. Åmodt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoresen passt de bal zonder na te denken. Daar is Larsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sannes rent richting de bal. Sannes schiet op doel. Sundseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 1:2

34e minuut.
Larsen rent richting de bal. Larsen geeft een hoge lob. Sannes is nu in balbezit. Østvang rent richting de bal. Østvang schiet op doel. Sundseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rørstad probeert de bal aan de voet te houden. Sannes rent richting de bal. Sannes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 49%, aidrus1999@hotmail.com 51%.
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 1:2

48e minuut.
Lillegård passt de bal met de wreef. Østvang probeert naar een medespeler te passen. Sannes is nu in balbezit. Østvang is nu in balbezit. Østvang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Josefsen met een sublieme pass. Dagsland rent richting de bal. Dagsland met een sublieme pass. Josefsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Rørstad de bal. Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenerud rent richting de bal. Sannes onderschept slim de pass. Sannes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Skadberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østvang is nu in balbezit. Østvang speelt de bal door. Sannes rent richting de bal. Sannes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 2:2

69e minuut.
Hennum passt de bal met de wreef. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sannes de bal. Sannes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tangstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nevland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 45%, aidrus1999@hotmail.com 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
benjamingh - aidrus1999@hotmail.com 2:2