Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamsund-IL madridstats
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Westlie de bal. Storenga rent richting de bal. Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie is nu in balbezit. Westlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamsund-IL - madridstats 1:0

8e minuut.
Sæle verovert de bal door een tackle van achteren. Storenga onderschept slim de pass. Storenga passt de bal met de wreef. Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie draait met de bal, schiet en ... Risøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamsund-IL - madridstats 2:0

10e minuut.
Sørloth geeft een lange en hoge pass. Fagerheim is nu in balbezit. Fagerheim passt de bal in één keer door. Stordal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Westlie rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Røed kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grindhaug de bal onder controle te krijgen. Kjærvik rent richting de bal. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mellemstrand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Presthus komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Røed passt de bal zonder na te denken. Grindhaug met een sublieme pass. Fagerheim probeert naar een medespeler te passen. Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie schiet op doel. Risøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kværner met de inworp. Storenga rent richting de bal. Storenga geeft een lange en hoge pass. Fagerheim is nu in balbezit. Fagerheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sæle verovert de bal door een tackle van achteren. Storenga is nu in balbezit. Sæle maakt een afschuwelijke overtreding. Sæle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 48%, madridstats 52%.
Stamsund-IL - madridstats 2:0

52e minuut.
Røed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kværner met een snelle inworp. Storenga is nu in balbezit. Storenga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fagereng speelt de bal door. Grindhaug is nu in balbezit. Grindhaug speelt de bal door. Westlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Westlie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Presthus met de inworp. Hoff is nu in balbezit. Kjærvik verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamsund-IL - madridstats 2:1

81e minuut.
Flesland bereikt de bal nog maar net als eerste. Spydevold verovert de bal door een tackle van achteren. Spydevold speelt de bal door. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 39%, madridstats 61%.
Stamsund-IL - madridstats 2:1