Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridstats Nortura`s disipler
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sørland passt de bal zonder na te denken. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik draait met de bal, schiet en ... Sørloth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Risøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Nortura`s disipler 0:1

3e minuut.
Erlandsen met een snelle inworp. Nistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistad passt de bal zonder na te denken. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik schiet op doel. Risøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sæle rent richting de bal. Sørland onderschept slim de pass. Skjærvik is nu in balbezit. Sørland is nu in balbezit. Sørland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nistad is nu in balbezit. Sæle onderschept slim de pass. Sæle speelt de bal door. Kvistad rent richting de bal. Kvistad schiet op doel. Braut Haaland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Hanes de bal. Hanes geeft een lange en hoge pass. Nistad is nu in balbezit. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik draait met de bal, schiet en ... Risøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fagereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng geeft een hoge lob. Daar is Granlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvistad rent richting de bal. Kvistad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 55%, Nortura`s disipler 45%.
madridstats - Nortura`s disipler 0:1

49e minuut.
Hanes geeft een lange en hoge pass. Erlandsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skjærvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjærvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - Nortura`s disipler 0:2

51e minuut.
Risøy trapt de bal weg van het doel. Risøy kopt de bal weg. Sæle heeft problemen om de bal te vangen. Sørland is nu in balbezit. Sørland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Isaksen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hanes met de inworp. Sørland is nu in balbezit. Sørland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sørloth geeft de bal voor. Inworp. Hanes met een snelle inworp. Sørland is nu in balbezit. Sørland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stordal met een sublieme pass. Klungelig pakt Skjærvik de bal. Stordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik onderschept slim de pass. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 64%, Nortura`s disipler 36%.
madridstats - Nortura`s disipler 0:2