Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aidrus1999@hotmail.com Nortura`s disipler
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Liberg onderschept slim de pass. Liberg probeert naar een medespeler te passen. Skadberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Lillegård de bal. Lillegård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Teigen met de inworp. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Risøy is nu in balbezit. Tangstad onderschept slim de pass. Tangstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørland probeert naar een medespeler te passen. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aidrus1999@hotmail.com - Nortura`s disipler 1:0

20e minuut.
Flatebø met de inworp. Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg probeert naar een medespeler te passen. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Flatebø is nu in balbezit. Sørland onderschept slim de pass. Sørland passt de bal zonder na te denken. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Hanes met een snelle inworp. Skadberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørland geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Rundhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundhaug probeert naar een medespeler te passen. Sørland is nu in balbezit. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Skadberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Risøy verovert de bal door een tackle van achteren. Risøy passt de bal zonder na te denken. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 57%, Nortura`s disipler 43%.
aidrus1999@hotmail.com - Nortura`s disipler 1:0

48e minuut.
Overå bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundhaug rent richting de bal. Rundhaug passt de bal met de wreef. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Risøy probeert naar een medespeler te passen. Sørland rent richting de bal. Flatebø is nu in balbezit. Sørland verovert de bal door een tackle van achteren. Sørland haalt uit met een fantastische trap. Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Nistad geeft de bal voor. Larsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsen geeft een hoge lob. Skjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik schiet op doel. Sundseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sundseth trapt de bal weg van het doel. Risøy kopt de bal weg. Daar is Sørland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørland draait met de bal, schiet en ... Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Utgård rent richting de bal. Utgård probeert naar een medespeler te passen. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stenerud met een sublieme pass. Rundhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundhaug passt de bal in één keer door. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 42%, Nortura`s disipler 58%.
aidrus1999@hotmail.com - Nortura`s disipler 1:0