Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lefdal madridstats
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aardal speelt de bal door. Inworp. Isaksen met de inworp. Mellemstrand is nu in balbezit. Mellemstrand geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Fagereng rent richting de bal. Fagereng geeft een hoge lob. Aardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Eliassen geeft een hoge lob. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm passt de bal met de wreef. Kvistad is nu in balbezit. Kvistad haalt uit met een fantastische trap. Kongsvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
lefdal - madridstats 0:1

14e minuut.
Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fagereng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bråthen. Bråthen krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik speelt de bal door. Stordal rent richting de bal. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hjelm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjærvik is nu in balbezit. Kjærvik geeft een hoge lob. Hillestad springt en kopt de bal. Røed heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kvistad haalt uit met een fantastische trap. Rodal kopt de bal weg. Solum is nu in balbezit. Kjærvik onderschept slim de pass. Kjærvik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Kjærvik de bal. Fagereng is nu in balbezit. Fagereng geeft de bal voor. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kjærvik rent richting de bal. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bråthen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Sæle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Risøy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lefdal - madridstats 1:1

44e minuut.
Bråthen passt de bal in één keer door. Stordal rent richting de bal. Hillestad onderschept slim de pass. Hillestad draait met de bal, schiet en ... Risøy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lefdal - madridstats 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lefdal 56%, madridstats 44%.
lefdal - madridstats 2:1

58e minuut.
Sæle met een sublieme pass. Røed rent richting de bal. Solum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Røed moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Røed kan niet meer verder spelen. Presthus komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærvik passt de bal met de wreef. Kvistad rent richting de bal. Kvistad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Presthus rent richting de bal. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen passt de bal met de wreef. Hillestad rent richting de bal. Hillestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lefdal 54%, madridstats 46%.
lefdal - madridstats 2:1