Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridstats lefdal
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Kongsvik met een harde bal richting middenveld. Inworp. Mellemstrand met een snelle inworp. Kjærvik is nu in balbezit. Kjærvik haalt uit met een fantastische trap. Kongsvik bokst de bal weg.

19e minuut.
Kjærvik passt de bal in één keer door. Rodal rent richting de bal. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjærvik verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - lefdal 1:0

21e minuut.
Kjærvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset onderschept slim de pass. Hoset passt de bal zonder na te denken. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hoset onderschept slim de pass. Hoset speelt de bal door. Bråthen speelt de bal door. Hillestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 48%, lefdal 52%.
madridstats - lefdal 1:0

73e minuut.
Kjærvik rent richting de bal. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Stordal de bal onder controle te krijgen. Hillestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillestad draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Isaksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaksen speelt de bal door. Stordal kan de bal niet met de borst controleren. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madridstats - lefdal 1:1

88e minuut.
Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Risøy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridstats - lefdal 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridstats 43%, lefdal 57%.
madridstats - lefdal 1:2