Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamsund-IL Nortura`s disipler
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nistad rent richting de bal. Sørland rent richting de bal. Sørland passt de bal met de wreef. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap. Giske kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hoff probeert naar een medespeler te passen. Grindhaug is nu in balbezit. Grindhaug speelt de bal door. Westlie rent richting de bal. Westlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamsund-IL - Nortura`s disipler 1:0

22e minuut.
Inworp. Kværner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Austnes rent richting de bal. Austnes draait met de bal, schiet en ... Granlund probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Flesland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grindhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grindhaug speelt de bal door. Westlie rent richting de bal. Westlie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 48%, Nortura`s disipler 52%.
Stamsund-IL - Nortura`s disipler 1:0

57e minuut.
Inworp. Erlandsen met een snelle inworp. Sørland geeft de bal voor. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Granlund rent richting de bal. Granlund geeft een lange en hoge pass. Erlandsen kopt de bal weg. Sørland heeft problemen om de bal te vangen. Sørland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Risøy geeft een hoge lob. Hanes kopt de bal weg. Tjessem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skjærvik rent richting de bal. Skjærvik schiet op doel. Giske verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Austnes onderschept slim de pass. Austnes met een sublieme pass. Westlie rent richting de bal. Westlie haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Flesland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanes probeert naar een medespeler te passen. Sørland bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjærvik is nu in balbezit. Skjærvik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamsund-IL 60%, Nortura`s disipler 40%.
Stamsund-IL - Nortura`s disipler 1:0