Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aidrus1999@hotmail.com lefdal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Solum verovert de bal door een tackle van achteren. Skadberg rent richting de bal. Skadberg passt de bal met de wreef. Lillegård rent richting de bal. Lillegård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stenerud geeft een hoge lob. Lillegård kopt de bal weg. Tangstad met een sublieme pass. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skadberg rent richting de bal. Skadberg geeft de bal voor. Daar is Kojedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lillegård is nu in balbezit. Lillegård schiet op doel. Kongsvik bokst de bal weg.

21e minuut.
Rørstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kjærvik met de inworp. Bråthen rent richting de bal. Bråthen geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 55%, lefdal 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aidrus1999@hotmail.com - lefdal 0:0

46e minuut.
Lillegård passt de bal met de wreef. Tangstad rent richting de bal. Hjelm geeft een hoge lob. Teigen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teigen schiet op doel. Kongsvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Rodal trapt de bal weg. Stenerud is nu in balbezit. Bråthen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bråthen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Stenerud moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stenerud kan niet meer verder spelen. Gravem komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Larsen geeft een lange en hoge pass. Teigen rent richting de bal. Aardal begaat een overtreding. Aardal krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hillestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rørstad is nu in balbezit. Hillestad onderschept slim de pass. Hillestad haalt uit met een fantastische trap. Larsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aidrus1999@hotmail.com - lefdal 0:1

62e minuut.
Rundhaug kopt de bal weg. Hjelm heeft problemen om de bal te vangen. Lillegård rent richting de bal. Lillegård draait met de bal, schiet en ... Kongsvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kjærvik is nu in balbezit. Liberg onderschept slim de pass. Liberg geeft de bal voor. Lillegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillegård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad begaat een overtreding. Tangstad krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Flatebø heeft problemen om de bal te vangen. Taranger bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranger passt de bal in één keer door. Hillestad is nu in balbezit. Hillestad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Rundhaug de bal. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rundhaug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eliassen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hjelm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sundseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hillestad rent richting de bal. Hillestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aidrus1999@hotmail.com - lefdal 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aidrus1999@hotmail.com 44%, lefdal 56%.
aidrus1999@hotmail.com - lefdal 0:2