Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بليبليبل Masada
Normal Tactiek 232
59% Balbezit 41%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Toft verovert de bal door een tackle van achteren. Toft passt de bal in één keer door. Øren is nu in balbezit. Øren schiet op doel. Brenden probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - Masada 0:1

9e minuut.
Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerheim onderschept slim de pass. Westerheim passt de bal in één keer door. Daar is Eggen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggen schiet op doel. Grønn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hammer met een sublieme pass. Sørvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørvik passt de bal met de wreef. Øren bereikt de bal nog maar net als eerste. Øren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eliassen passt de bal met de wreef. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen haalt uit met een fantastische trap. Dyrstad rent richting de bal. Dyrstad probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lystad rent richting de bal. Dyrstad verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrstad met een sublieme pass. Sørvik rent richting de bal. Sørvik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 62%, Masada 38%.
بليبليبل - Masada 0:1

48e minuut.
Hjortland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjortland geeft de bal voor. Dyrstad kopt de bal weg. Gjerdingen rent richting de bal. Gjerdingen schiet op doel. Grønn bokst de bal weg.

51e minuut.
Holm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lystad met een snelle inworp. Toft rent richting de bal. Toft geeft een lange en hoge pass. Korsvold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Øren is nu in balbezit. Øren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بليبليبل - Masada 0:2

58e minuut.
Lystad bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerheim onderschept slim de pass. Westerheim passt de bal zonder na te denken. Eggen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tøsse speelt de bal door. Daar is Øren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjortland is nu in balbezit. Øren is nu in balbezit. Øren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kleiveland geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammer met de inworp. Eliassen is nu in balbezit. Eliassen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Helland met de inworp. Eliassen kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kleiveland. Kleiveland krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بليبليبل 43%, Masada 57%.
بليبليبل - Masada 0:2