Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC bacon BOkn IL
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kroken rent richting de bal. Kroken passt de bal in één keer door. Ottersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsvik is nu in balbezit. Ottersen onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leikanger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ottersen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Slettebø geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leikanger met de inworp. Høglund is nu in balbezit. Høglund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Løvold verovert de bal door een tackle van achteren. Løvold geeft de bal voor. Steinsvik probeert de bal met de borst te controleren. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bacon - BOkn IL 1:0

36e minuut.
Løvold kopt de bal weg. Ottersen kan de bal niet met de borst controleren. Brustad is nu in balbezit. Ottersen verovert de bal door een tackle van achteren. Ottersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bacon - BOkn IL 2:0

38e minuut.
Isdal geeft de bal voor. Leikanger is nu in balbezit. Leikanger geeft een lange en hoge pass. Ottersen is nu in balbezit. Ottersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC bacon 43%, BOkn IL 57%.
FC bacon - BOkn IL 2:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Erstad de bal onder controle te krijgen. Høglund kopt de bal weg. Steinsvik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ottersen rent richting de bal. Ottersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bacon - BOkn IL 3:0

53e minuut.
Erstad geeft een lange en hoge pass. Starheim kopt de bal weg. Daar is Brustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høglund rent richting de bal. Høglund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starheim met de inworp. Rokne is nu in balbezit. Rokne draait met de bal, schiet en ... Hustoft krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC bacon - BOkn IL 3:1

78e minuut.
Leikanger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Storøy komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Høglund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Holm komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC bacon 40%, BOkn IL 60%.
FC bacon - BOkn IL 3:1