Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Molvira FC Byåsen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Na een snelle pass probeert Aune de bal onder controle te krijgen. Sørloth rent richting de bal. Aga begaat een overtreding. Aga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Aga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdal verovert de bal door een tackle van achteren. Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Aga is nu in balbezit. Aga draait met de bal, schiet en ... Drabløs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dybvik heeft problemen om de bal te vangen. Aga rent richting de bal. Sørloth rent richting de bal. Aga onderschept slim de pass. Aga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Molvira FC - Byåsen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 65%, Byåsen 35%.
Molvira FC - Byåsen 0:1

55e minuut.
Dybvik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Egeberg komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sørloth kopt de bal weg. Farestveit rent richting de bal. Kvalvåg onderschept slim de pass. Kvalvåg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Einarsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Erdal is nu in balbezit. Aga rent richting de bal. Aga haalt uit met een fantastische trap. Aalberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drabløs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Molvira FC - Byåsen 0:2

67e minuut.
Sørloth bereikt de bal nog maar net als eerste. Egeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørloth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sørloth krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Erdal is nu in balbezit. Erdal passt de bal in één keer door. Sørloth heeft problemen om de bal te vangen. Aga rent richting de bal. Aga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Molvira FC - Byåsen 0:3

89e minuut.
Nesbø raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seierstad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Molvira FC 46%, Byåsen 54%.
Molvira FC - Byåsen 0:3