Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BabY FacE Rest in Peace
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Moum geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vestad de bal onder controle te krijgen. Rossland is nu in balbezit. Rossland schiet op doel. Kroken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Skogseth rent richting de bal. Skogseth haalt uit met een fantastische trap. Westlie probeert de bal aan de voet te houden. Vatle is nu in balbezit. Vatle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BabY FacE - Rest in Peace 0:1

17e minuut.
Inworp. Tofte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fossdal is nu in balbezit. Fossdal geeft een hoge lob. Sundal heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jentoft raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Norli komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rossland passt de bal met de wreef. Kroken is nu in balbezit. Astrup onderschept slim de pass. Rossland is nu in balbezit. Rossland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BabY FacE 44%, Rest in Peace 56%.
BabY FacE - Rest in Peace 0:1

48e minuut.
Vatle passt de bal met de wreef. Vestad rent richting de bal. Gullsvåg begaat een overtreding. Gullsvåg krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Norli probeert naar een medespeler te passen. Tofte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kroken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroken haalt uit met een fantastische trap. Søberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BabY FacE - Rest in Peace 1:1

80e minuut.
Tofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tofte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BabY FacE 48%, Rest in Peace 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BabY FacE - Rest in Peace 1:1