Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salmi S.I.L
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Lyshaug verovert de bal door een tackle van achteren. Lyshaug speelt de bal door. Jonsson is nu in balbezit. Jonsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - S.I.L 0:1

14e minuut.
Venås probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haugland passt de bal zonder na te denken. Olsrud rent richting de bal. Olsrud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salmi - S.I.L 1:1

15e minuut.
Hasund bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jonsson met een sublieme pass. Lyshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyshaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tengesdal geeft een hoge lob. Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Søderholm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søderholm krijgt een gele kaart. Thoresen raakt geblesseerd tijdens het duel. Berntsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson met een sublieme pass. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug draait met de bal, schiet en ... Mathisen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mathisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miljeteig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Haugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossum is nu in balbezit. Jonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 61%, S.I.L 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salmi - S.I.L 1:1

65e minuut.
Jonsson speelt de bal door. Thoresen is nu in balbezit. Thoresen speelt de bal door. Jonsson heeft problemen om de bal te vangen. Jonsson haalt uit met een fantastische trap. Miljeteig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Strømberg geeft een hoge lob. Haugland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 64%, S.I.L 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salmi - S.I.L 1:1