Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.I.L salmi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Lyshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasund verovert de bal door een tackle van achteren. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hasund de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Naustdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland onderschept slim de pass. Haugland met een sublieme pass. Olsrud rent richting de bal. Olsrud draait met de bal, schiet en ... Sørloth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fossum kopt de bal weg. Lervik heeft problemen om de bal te vangen. Haugland is nu in balbezit. Haugland schiet op doel. Sørloth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.I.L - salmi 0:1

22e minuut.
Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson met een sublieme pass. Lyshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyshaug schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Mathisen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thoresen met een snelle inworp. Jonsson rent richting de bal. Jonsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Naustdal verovert de bal door een tackle van achteren. Hasund is nu in balbezit. Naustdal begaat een overtreding. Hasund moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hasund kan niet meer verder spelen. Hogstad komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Mathisen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathisen geeft een lange en hoge pass. Jonsson geeft een lange en hoge pass. Berntsen rent richting de bal. Berntsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.I.L - salmi 1:1

40e minuut.
Melum probeert de bal aan de voet te houden. Lervik is nu in balbezit. Lervik probeert naar een medespeler te passen. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.I.L 37%, salmi 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.I.L - salmi 1:1

55e minuut.
Strømberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tengesdal met een snelle inworp. Jonsson rent richting de bal. Jonsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Miljeteig trapt de bal weg van het doel. Berntsen heeft problemen om de bal te vangen. Haugland speelt de bal door. Olsrud is nu in balbezit. Olsrud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Øverland rent richting de bal. Øverland geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haugland geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Øverland geeft een hoge lob. Fossum probeert naar een medespeler te passen. Kvaløy rent richting de bal. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
S.I.L - salmi 2:1

73e minuut.
Lyshaug rent richting de bal. Jonsson is nu in balbezit. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug draait met de bal, schiet en ... Mathisen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.I.L 39%, salmi 61%.
S.I.L - salmi 2:1