Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snuppa Skurtveits Sokker
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Kojedal geeft de bal voor. Inworp. Enersen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik draait met de bal, schiet en ... Westgaard bokst de bal weg. Daar is Brubakken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
snuppa - Skurtveits Sokker 1:0

21e minuut.
Storhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergdølmo onderschept slim de pass. Vatle rent richting de bal. Bergdølmo verovert de bal door een tackle van achteren. Bergdølmo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hval rent richting de bal. Hval geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reistad met de inworp. Vetrhus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hval geeft een hoge lob. Inworp. Reistad met de inworp. Vetrhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrhus geeft de bal voor. Bøhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Enersen heeft problemen om de bal te vangen. Storhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik speelt de bal door. Bergdølmo rent richting de bal. Bergdølmo haalt uit met een fantastische trap. Westgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
snuppa - Skurtveits Sokker 2:0

42e minuut.
Storhaug probeert naar een medespeler te passen. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hval schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hval naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kolle raakt geblesseerd tijdens het duel. Storhaug zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolle krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Gundersen de bal. Bøhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snuppa 48%, Skurtveits Sokker 52%.
snuppa - Skurtveits Sokker 2:0

55e minuut.
Doeltrap. Kojedal trapt de bal weg van het doel. Eid kopt de bal weg. Ervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Drabløs kopt de bal weg. Vetrhus is nu in balbezit. Vetrhus probeert naar een medespeler te passen. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle schiet op doel. Bøhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Bøhler met een harde bal richting middenveld. Storhaug kopt de bal weg. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snuppa - Skurtveits Sokker 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snuppa 53%, Skurtveits Sokker 47%.
snuppa - Skurtveits Sokker 2:1