Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rest in Peace salmi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Valderhaug is nu in balbezit. Olsrud onderschept slim de pass. Sundal bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Olsrud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Torstensen verovert de bal door een tackle van achteren. Vatle probeert naar een medespeler te passen. Mathisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth verovert de bal door een tackle van achteren. Skogseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - salmi 1:0

27e minuut.
Vatle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatle passt de bal met de wreef. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth draait met de bal, schiet en ... Miljeteig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strømberg trapt de bal weg van het doel. Daar is Haugland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatle is nu in balbezit. Vatle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Røyrvik met een sublieme pass. Vatle is nu in balbezit. Vatle passt de bal in één keer door. Skogseth rent richting de bal. Skogseth haalt uit met een fantastische trap. Miljeteig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Strømberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland is nu in balbezit. Haugland schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sundal de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olsrud rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 30%, salmi 70%.
Rest in Peace - salmi 1:0

62e minuut.
Mathisen met een harde bal richting middenveld. Haugland kopt de bal weg. Sundal bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud onderschept slim de pass. Olsrud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Venås met de inworp. Haugland kan de bal niet met de borst controleren. Haugland geeft een hoge lob. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Søberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Sundal kopt de bal weg. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland schiet op doel. Søberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 45%, salmi 55%.
Rest in Peace - salmi 1:0