Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No hope snuppa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Sjøset bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøset geeft de bal voor. Daar is Bergdølmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ervik is nu in balbezit. Ervik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mørk geeft de bal voor. Hval verovert de bal door een tackle van achteren. Hagberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagberg geeft een hoge lob. Bøhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jelsness rent richting de bal. Mørk onderschept slim de pass. Mørk met een sublieme pass. Melberg is nu in balbezit. Melberg draait met de bal, schiet en ... Bøhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mørk kopt de bal weg. Daar is Sandvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Melberg is nu in balbezit. Melberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - snuppa 1:0

40e minuut.
Korsvold raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minge komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 55%, snuppa 45%.
No hope - snuppa 1:0

67e minuut.
Mørk geeft een hoge lob. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bergstrøm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - snuppa 2:0

84e minuut.
Eikeland speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torset met een snelle inworp. Ervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ervik draait met de bal, schiet en ... Rossland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rossland speelt de bal door. Melberg heeft problemen om de bal te vangen. Melberg probeert naar een medespeler te passen. Minge bereikt de bal nog maar net als eerste. Minge schiet op doel. Bøhler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 42%, snuppa 58%.
No hope - snuppa 2:0