Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rest in Peace Kjøtt og asfalt AS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Holmedal is nu in balbezit. Holmedal speelt de bal door. Klungelig pakt Teigen de bal. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Glesnes speelt de bal door. Storesund is nu in balbezit. Jentoft onderschept slim de pass. Klungelig pakt Skogseth de bal. Skogseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jentoft verovert de bal door een tackle van achteren. Jentoft probeert naar een medespeler te passen. Herfindal bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyrvik onderschept slim de pass. Røyrvik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valderhaug rent richting de bal. Nordstrand onderschept slim de pass. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Søberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - Kjøtt og asfalt AS 0:1

37e minuut.
Storesund bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyrvik is nu in balbezit. Herfindal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herfindal krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jentoft is nu in balbezit. Kværner speelt de bal door. Glesnes rent richting de bal. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - Kjøtt og asfalt AS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 44%, Kjøtt og asfalt AS 56%.
Rest in Peace - Kjøtt og asfalt AS 0:2

58e minuut.
Svendsen passt de bal zonder na te denken. Vatle rent richting de bal. Vatle passt de bal zonder na te denken. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Broen probeert de bal met de borst te controleren. Vatle is nu in balbezit. Svendsen begaat een overtreding. Svendsen krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valderhaug de bal. Nordstrand is nu in balbezit. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Broen met een snelle inworp. Vatle is nu in balbezit. Vatle passt de bal met de wreef. Skogseth rent richting de bal. Skogseth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vatle is nu in balbezit. Storesund verovert de bal door een tackle van achteren. Storesund met een sublieme pass. Klungelig pakt Glesnes de bal. Glesnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - Kjøtt og asfalt AS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 52%, Kjøtt og asfalt AS 48%.
Rest in Peace - Kjøtt og asfalt AS 0:3