Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No hope BabY FacE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Sjøset rent richting de bal. Sjøset geeft de bal voor. Tofte kopt de bal weg. Rossland is nu in balbezit. Rossland haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - BabY FacE 0:1

18e minuut.
Tofte geeft een lange en hoge pass. Aurdal kopt de bal weg. Daar is Mørk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossland rent richting de bal. Rossland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Rossland verovert de bal door een tackle van achteren. Rossland met een sublieme pass. Aurdal is nu in balbezit. Kroken onderschept slim de pass. Kroken schiet op doel. Rossland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - BabY FacE 0:2

22e minuut.
Melberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ólafsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroken verovert de bal door een tackle van achteren. Kroken draait met de bal, schiet en ... Rossland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Moum geeft de bal voor. Tofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villanger krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Villanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofte onderschept slim de pass. Met opzet legt Vinje zijn tegenspeler op de grond. Vinje krijgt een gele kaart. Tofte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 70%, BabY FacE 30%.
No hope - BabY FacE 0:2

49e minuut.
Fossdal probeert naar een medespeler te passen. Kroken rent richting de bal. Kroken passt de bal met de wreef. Rossland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossland schiet op doel. Rossland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 61%, BabY FacE 39%.
No hope - BabY FacE 0:2