Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salmi Skurtveits Sokker
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Helleren rent richting de bal. Haugland onderschept slim de pass. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olsrud de bal. Olsrud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - Skurtveits Sokker 1:0

11e minuut.
Vetrhus heeft problemen om de bal te vangen. Helleren rent richting de bal. Helleren passt de bal in één keer door. Kolle is nu in balbezit. Kolle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vetrhus onderschept slim de pass. Vetrhus passt de bal met de wreef. Kolle rent richting de bal. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salmi - Skurtveits Sokker 1:1

29e minuut.
Haugland rent richting de bal. Haugland speelt de bal door. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud schiet op doel. Westgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - Skurtveits Sokker 2:1

38e minuut.
Toftenplads met een sublieme pass. Kojedal is nu in balbezit. Haugland is nu in balbezit. Olsrud is nu in balbezit. Olsrud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 58%, Skurtveits Sokker 42%.
salmi - Skurtveits Sokker 2:1

53e minuut.
Reistad passt de bal zonder na te denken. Vetrhus is nu in balbezit. Vetrhus geeft de bal voor. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle schiet op doel. Miljeteig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mathisen is nu in balbezit. Mathisen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drabløs met de inworp. Vetrhus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Jahnsen probeert naar een medespeler te passen. Vetrhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrhus haalt uit met een fantastische trap. Miljeteig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salmi - Skurtveits Sokker 2:2

64e minuut.
Brubakken speelt de bal door. Storhaug is nu in balbezit. Haugland begaat een overtreding. Haugland krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Fossum rent richting de bal. Fossum geeft een hoge lob. Olsrud kopt de bal weg. Lervik is nu in balbezit. Lervik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Haugland rent richting de bal. Storhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Storhaug passt de bal in één keer door. Kolle rent richting de bal. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vetrhus speelt de bal door. Kolle rent richting de bal. Mathisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kolle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - Skurtveits Sokker 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 68%, Skurtveits Sokker 32%.
salmi - Skurtveits Sokker 2:3