Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.I.L Kjøtt og asfalt AS
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mehlum met een sublieme pass. Tengesdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Svendsen krijgt een gele kaart. Tengesdal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nekstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.I.L - Kjøtt og asfalt AS 1:0

9e minuut.
Daar is Svendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonsson is nu in balbezit. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Myrseth kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Nekstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svendsen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

23e minuut.
Strandberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nekstad. Strandberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strandberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eriksen controleert de bal met de borst. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Thoresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoresen geeft een hoge lob. Daar is Erdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Herfindal geeft een lange en hoge pass. Kværner kopt de bal weg. Thorsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jonsson is nu in balbezit. Jonsson passt de bal in één keer door. Lyshaug is nu in balbezit. Lyshaug schiet op doel. Mehlum probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Holmedal met een snelle inworp. Nordstrand rent richting de bal. Nekstad is nu in balbezit. Nordstrand is nu in balbezit. Nordstrand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.I.L 40%, Kjøtt og asfalt AS 60%.
S.I.L - Kjøtt og asfalt AS 1:0

51e minuut.
Thorsø passt de bal in één keer door. Nekstad heeft problemen om de bal te vangen. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sørloth trapt de bal weg. Strandberg kopt de bal weg. Nordstrand heeft problemen om de bal te vangen. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Lyshaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holme is nu in balbezit. Jonsson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jonsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jonsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Eriksen geeft een hoge lob. Thoresen is nu in balbezit. Thoresen speelt de bal door. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug haalt uit met een fantastische trap. Mehlum bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.I.L 54%, Kjøtt og asfalt AS 46%.
S.I.L - Kjøtt og asfalt AS 1:0