Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kjøtt og asfalt AS S.I.L
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Svendsen is nu in balbezit. Svendsen geeft een lange en hoge pass. Glesnes rent richting de bal. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - S.I.L 1:0

17e minuut.
Jonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen rent richting de bal. Berntsen passt de bal in één keer door. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sørloth trapt de bal weg van het doel. Nordstrand heeft problemen om de bal te vangen. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Thorsø geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kværner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kværner passt de bal zonder na te denken. Thorsø probeert naar een medespeler te passen. Lyshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyshaug schiet op doel. Mehlum probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Årseth geeft een lange en hoge pass. Erdal rent richting de bal. Erdal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nordstrand de bal. Nordstrand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 49%, S.I.L 51%.
Kjøtt og asfalt AS - S.I.L 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Thorsø de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kværner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glesnes rent richting de bal. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Årseth geeft de bal voor. Lyshaug kopt de bal weg. Thoresen rent richting de bal. Thoresen geeft een hoge lob. Tengesdal kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Tengesdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Årseth geeft een lange en hoge pass. Lyshaug is nu in balbezit. Lyshaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Holmedal verovert de bal door een tackle van achteren. Holmedal geeft een lange en hoge pass. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel. Sørloth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - S.I.L 2:0

84e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Svendsen passt de bal zonder na te denken. Glesnes is nu in balbezit. Nordstrand rent richting de bal. Nordstrand draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 56%, S.I.L 44%.
Kjøtt og asfalt AS - S.I.L 2:0