Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rest in Peace snuppa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Skogseth passt de bal zonder na te denken. Sundal is nu in balbezit. Met opzet legt Ervik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ervik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

2e minuut.
Broen onderschept slim de pass. Broen met een sublieme pass. Vatle rent richting de bal. Vatle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - snuppa 1:0

9e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. Munkvold passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skogseth de bal. Vatle is nu in balbezit. Vatle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bergdølmo rent richting de bal. Sundal verovert de bal door een tackle van achteren. Sundal geeft een hoge lob. Vatle is nu in balbezit. Vatle schiet op doel. Bøhler bokst de bal weg. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lyng is nu in balbezit. Munkvold is nu in balbezit. Vatle met een sublieme pass. Skogseth rent richting de bal. Skogseth draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - snuppa 2:0

38e minuut.
Lyng is nu in balbezit. Munkvold verovert de bal door een tackle van achteren. Munkvold geeft een lange en hoge pass. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Munkvold speelt de bal door. Vatle rent richting de bal. Vatle passt de bal met de wreef. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rest in Peace - snuppa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 33%, snuppa 67%.
Rest in Peace - snuppa 3:0

47e minuut.
Skogseth rent richting de bal. Skogseth haalt uit met een fantastische trap. Sandvik met een sublieme pass. Skogseth rent richting de bal. Skogseth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vatle kopt de bal weg. Gundersen probeert de bal aan de voet te houden. Valderhaug is nu in balbezit. Valderhaug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Enersen neemt de hoekschop. Daar is Munkvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyng is nu in balbezit. Lyng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Enersen speelt de bal door. Røyrvik rent richting de bal. Røyrvik passt de bal zonder na te denken. Skogseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Skogseth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rest in Peace 62%, snuppa 38%.
Rest in Peace - snuppa 3:0