Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kjøtt og asfalt AS BabY FacE
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Holmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofte onderschept slim de pass. Tofte met een sublieme pass. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel. Klette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rossland bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiven onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kroken. Kroken krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rossland rent richting de bal. Moum rent richting de bal. Moum passt de bal met de wreef. Kroken rent richting de bal. Kroken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nordstrand rent richting de bal. Fossdal onderschept slim de pass. Fossdal passt de bal zonder na te denken. Rossland is nu in balbezit. Rossland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - BabY FacE 0:1

44e minuut.
Herfindal probeert naar een medespeler te passen. Gullsvåg speelt de bal door. Holme is nu in balbezit. Rossland onderschept slim de pass. Rossland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - BabY FacE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 64%, BabY FacE 36%.
Kjøtt og asfalt AS - BabY FacE 0:2

46e minuut.
Kroken passt de bal met de wreef. Inworp. Holme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kværner kan de bal niet met de borst controleren. Kværner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Strandberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kleiven rent richting de bal. Rossland onderschept slim de pass. Rossland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Holmedal is nu in balbezit. Holmedal passt de bal in één keer door. Burlefot is nu in balbezit. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 31%, BabY FacE 69%.
Kjøtt og asfalt AS - BabY FacE 0:2