Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snuppa salmi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Haugland rent richting de bal. Lyng is nu in balbezit. Haugland verovert de bal door een tackle van achteren. Olsrud rent richting de bal. Olsrud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Søderholm heeft problemen om de bal te vangen. Miljeteig met een sublieme pass. Hasund bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen onderschept slim de pass. Valen draait met de bal, schiet en ... Miljeteig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snuppa - salmi 1:0

28e minuut.
Strømberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sødal met de inworp. Valen rent richting de bal. Valen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hogstad onderschept slim de pass. Hogstad passt de bal zonder na te denken. Haugland rent richting de bal. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hogstad kopt de bal weg. Sandvik is nu in balbezit. Olsrud onderschept slim de pass. Olsrud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hasund is nu in balbezit. Enersen verovert de bal door een tackle van achteren. Enersen met een sublieme pass. Bergdølmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergdølmo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Strømberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sødal met een snelle inworp. Valen rent richting de bal. Valen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Søderholm is nu in balbezit. Sødal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søderholm raakt geblesseerd tijdens het duel. Søderholm met een snel genomen vrije trap. Olsrud kopt de bal weg. Haugland rent richting de bal. Haugland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snuppa 45%, salmi 55%.
snuppa - salmi 1:0

46e minuut.
Søderholm rent richting de bal. Sødal verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hogstad. Hogstad krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen geeft een hoge lob. Strømberg probeert de bal met de borst te controleren. Bergdølmo rent richting de bal. Bergdølmo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Valen geeft de bal voor. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Enersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Enersen schiet op doel. Miljeteig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
snuppa - salmi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snuppa 47%, salmi 53%.
snuppa - salmi 2:0