Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No hope Rest in Peace
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Valderhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Mørk verovert de bal door een tackle van achteren. Mørk geeft een lange en hoge pass. Korsvold rent richting de bal. Korsvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korsvold is nu in balbezit. Melberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melberg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - Rest in Peace 1:0

32e minuut.
Eikeland is nu in balbezit. Eikeland geeft een lange en hoge pass. Teigen is nu in balbezit. Korsvold verovert de bal door een tackle van achteren. Korsvold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Munkvold is nu in balbezit. Vinje rent richting de bal. Munkvold verovert de bal door een tackle van achteren. Vatle is nu in balbezit. Vatle haalt uit met een fantastische trap. Rossland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Villanger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Broen met de inworp. Vatle is nu in balbezit. Vatle geeft een lange en hoge pass. Rossland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No hope - Rest in Peace 1:1

39e minuut.
Teigen met een harde bal richting middenveld. Munkvold rent richting de bal. Melberg onderschept slim de pass. Korsvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No hope - Rest in Peace 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 44%, Rest in Peace 56%.
No hope - Rest in Peace 2:1

51e minuut.
Munkvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikeland onderschept slim de pass. Eikeland speelt de bal door. Melberg rent richting de bal. Melberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Teigen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melberg is nu in balbezit. Melberg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mørk met de inworp. Bergstrøm rent richting de bal. Norli maakt een afschuwelijke overtreding. Norli krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Eikeland kopt de bal weg. Daar is Astrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astrup passt de bal met de wreef. Daar is Skogseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skogseth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No hope 39%, Rest in Peace 61%.
No hope - Rest in Peace 2:1