Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skurtveits Sokker S.I.L
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Thorsø geeft een lange en hoge pass. Storhaug rent richting de bal. Lyshaug onderschept slim de pass. Lyshaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skurtveits Sokker - S.I.L 0:1

14e minuut.
Vetrhus met een sublieme pass. Hopen heeft problemen om de bal te vangen. Lyshaug verovert de bal door een tackle van achteren. Lyshaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eriksen is nu in balbezit. Hopen verovert de bal door een tackle van achteren. Nekstad is nu in balbezit. Vetrhus verovert de bal door een tackle van achteren. Vetrhus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Storhaug speelt de bal door. Vetrhus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Øverland de bal. Hopen verovert de bal door een tackle van achteren. Hopen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Berntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Berntsen passt de bal zonder na te denken. Storhaug speelt de bal door. Daar is Hopen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skurtveits Sokker 47%, S.I.L 53%.
Skurtveits Sokker - S.I.L 0:1

55e minuut.
Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Lyshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyshaug draait met de bal, schiet en ... Westgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nekstad is nu in balbezit. Storhaug is nu in balbezit. Vetrhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrhus haalt uit met een fantastische trap. Sørloth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Øverland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nekstad is nu in balbezit. Storhaug onderschept slim de pass. Storhaug geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Øverland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nekstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekstad met een sublieme pass. Lyshaug is nu in balbezit. Lyshaug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Øverland geeft de bal voor. Inworp. Reistad met een snelle inworp. Vetrhus rent richting de bal. Vetrhus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Reistad speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Storhaug de bal onder controle te krijgen. Lyshaug rent richting de bal. Lyshaug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skurtveits Sokker - S.I.L 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skurtveits Sokker 26%, S.I.L 74%.
Skurtveits Sokker - S.I.L 0:2