Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salmi Kjøtt og asfalt AS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Strømberg geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holmedal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glesnes springt en kopt de bal. Miljeteig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Svendsen kopt de bal weg. Søderholm is nu in balbezit. Glesnes verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes draait met de bal, schiet en ... Miljeteig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - Kjøtt og asfalt AS 0:1

18e minuut.
Nordstrand rent richting de bal. Strømberg is nu in balbezit. Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes rent richting de bal. Glesnes draait met de bal, schiet en ... Miljeteig bokst de bal weg.

30e minuut.
Haugland rent richting de bal. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Myrseth is nu in balbezit. Olsrud onderschept slim de pass. Olsrud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hasund is nu in balbezit. Nordstrand onderschept slim de pass. Fossum is nu in balbezit. Nordstrand onderschept slim de pass. Nordstrand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mehlum trapt de bal weg van het doel. Haugland kopt de bal weg. Klungelig pakt Myrseth de bal. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud schiet op doel. Mehlum bokst de bal weg. Myrseth heeft problemen om de bal te vangen. Olsrud rent richting de bal. Olsrud haalt uit met een fantastische trap. Mehlum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salmi - Kjøtt og asfalt AS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 68%, Kjøtt og asfalt AS 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salmi - Kjøtt og asfalt AS 1:1

54e minuut.
Mathisen trapt de bal weg. Haugland kopt de bal weg. Myrseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud rent richting de bal. Olsrud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Herfindal is nu in balbezit. Isdal onderschept slim de pass. Isdal speelt de bal door. Lervik rent richting de bal. Lervik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Herfindal is nu in balbezit. Jahnsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Herfindal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herfindal krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nordstrand onderschept slim de pass. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Strømberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salmi - Kjøtt og asfalt AS 1:2

76e minuut.
Haugland is nu in balbezit. Haugland met een sublieme pass. Olsrud heeft problemen om de bal te vangen. Olsrud schiet op doel. Mehlum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
salmi - Kjøtt og asfalt AS 2:2

81e minuut.
Nordstrand rent richting de bal. Nordstrand geeft een hoge lob. Svendsen is nu in balbezit. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Myrseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salmi 69%, Kjøtt og asfalt AS 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
salmi - Kjøtt og asfalt AS 2:2