Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kjøtt og asfalt AS salmi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Strandberg geeft de bal voor. Lervik heeft problemen om de bal te vangen. Haugland is nu in balbezit. Haugland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - salmi 0:1

13e minuut.
Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud rent richting de bal. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland schiet op doel. Mehlum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - salmi 0:2

16e minuut.
Doeltrap. Miljeteig trapt de bal weg. Holme kopt de bal weg. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kjøtt og asfalt AS - salmi 1:2

26e minuut.
Nordstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Fossum onderschept slim de pass. Fossum probeert naar een medespeler te passen. Olsrud is nu in balbezit. Olsrud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Nordstrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossum speelt de bal door. Jahnsen is nu in balbezit. Nordstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Miljeteig trapt de bal weg. Holme kopt de bal weg. Jahnsen rent richting de bal. Glesnes onderschept slim de pass. Glesnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hasund is nu in balbezit. Jahnsen rent richting de bal. Hasund speelt de bal door. Olsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Olsrud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Strandberg probeert de bal met de borst te controleren. Strandberg geeft een lange en hoge pass. Lervik kan de bal niet met de borst controleren. Haugland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 41%, salmi 59%.
Kjøtt og asfalt AS - salmi 1:2

56e minuut.
Strandberg speelt de bal door. Holme bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugland verovert de bal door een tackle van achteren. Olsrud rent richting de bal. Olsrud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nordstrand heeft problemen om de bal te vangen. Strømberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. Miljeteig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kjøtt og asfalt AS - salmi 2:2

66e minuut.
Holme rent richting de bal. Olsrud onderschept slim de pass. Olsrud met een sublieme pass. Klungelig pakt Glesnes de bal. Glesnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haugland is nu in balbezit. Holme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haugland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fossum zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Erdal de bal. Herfindal is nu in balbezit. Olsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Olsrud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kjøtt og asfalt AS 54%, salmi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kjøtt og asfalt AS - salmi 2:2