Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skreia united abu12
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Aanestad rent richting de bal. Skjerping verovert de bal door een tackle van achteren. Skjerping met een sublieme pass. Kolle rent richting de bal. Kolle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
skreia united - abu12 1:0

8e minuut.
Dehli met een harde bal richting middenveld. Skjerping speelt de bal door. Madland rent richting de bal. Kolle verovert de bal door een tackle van achteren. Kolle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Skjerping is nu in balbezit. Skjerping probeert naar een medespeler te passen. Kolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolle draait met de bal, schiet en ... Vatle probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grimsrud is nu in balbezit. Moe begaat een overtreding. Moe krijgt een gele kaart. Grimsrud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aanestad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud draait met de bal, schiet en ... Røberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Amlie geeft een lange en hoge pass. Madland heeft problemen om de bal te vangen. Jentoft rent richting de bal. Jentoft geeft een hoge lob. Skadberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Aanestad is nu in balbezit. Aanestad geeft een lange en hoge pass. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud schiet op doel. Dehli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 48%, abu12 52%.
skreia united - abu12 1:0

50e minuut.
Aanestad is nu in balbezit. Moe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aanestad raakt geblesseerd tijdens het duel. Syversen met een snel genomen vrije trap. Østvang is nu in balbezit. Grimsrud onderschept slim de pass. Grimsrud schiet op doel. Røberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skreia united - abu12 1:1

52e minuut.
Dehli rent richting de bal. Dehli geeft een lange en hoge pass. Aanestad rent richting de bal. Skjerping verovert de bal door een tackle van achteren. Skjerping geeft de bal voor. Vatle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sødal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Algrøy de bal. Algrøy passt de bal in één keer door. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kolle kopt de bal weg. Skjerping is nu in balbezit. Skjerping passt de bal met de wreef. Kolle is nu in balbezit. Kolle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aanestad rent richting de bal. Aanestad geeft de bal voor. Klungelig pakt Østvang de bal. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Huus met een sublieme pass. Amlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervik bereikt de bal nog maar net als eerste. Amlie onderschept slim de pass. Amlie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aanestad controleert de bal met de borst. Skjerping is nu in balbezit. Skjerping probeert naar een medespeler te passen. Kolle rent richting de bal. Kolle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skreia united 59%, abu12 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skreia united - abu12 1:1