Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neymar1234 Borre FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Vangsnes passt de bal in één keer door. Fauske rent richting de bal. Fauske met een sublieme pass. Daar is Hetland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hetland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Eid probeert naar een medespeler te passen. Bjerke probeert naar een medespeler te passen. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Våga is nu in balbezit. Våga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Eid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Øyan onderschept slim de pass. Øyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 52%, Borre FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neymar1234 - Borre FC 0:0

53e minuut.
Helstad trapt de bal weg van het doel. Øyan kopt de bal weg. Stormyr heeft problemen om de bal te vangen. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes schiet op doel. Torjussen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gunnestad met een snelle inworp. Grønli probeert naar een medespeler te passen. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Våga is nu in balbezit. Våga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sekkingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes verovert de bal door een tackle van achteren. Aksnes speelt de bal door. Hetland rent richting de bal. Hetland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Aksnes de bal onder controle te krijgen. Helstad rent richting de bal. Helstad geeft een hoge lob. Hetland is nu in balbezit. Hetland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Aksnes de bal. Sekkingstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksnes begaat een overtreding. Aksnes krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Huus is nu in balbezit. Våga verovert de bal door een tackle van achteren. Våga passt de bal in één keer door. Ås bereikt de bal nog maar net als eerste. Ås geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Neymar1234 - Borre FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neymar1234 66%, Borre FC 34%.
Neymar1234 - Borre FC 0:1