Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borre FC CD Bergen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Våga met een sublieme pass. Sekkingstad is nu in balbezit. Sekkingstad geeft een lange en hoge pass. Vangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Røyrvik onderschept slim de pass. Vangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangen met een sublieme pass. Vangen rent richting de bal. Vangen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - CD Bergen 0:1

22e minuut.
Vangen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikkelsen geeft de bal voor. Furseth kan de bal niet met de borst controleren. Vangen is nu in balbezit. Vangen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - CD Bergen 0:2

37e minuut.
Grønli is nu in balbezit. Grønli geeft de bal voor. Bærheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 65%, CD Bergen 35%.
Borre FC - CD Bergen 0:2

58e minuut.
Rognerud is nu in balbezit. Vangen onderschept slim de pass. Vangen probeert naar een medespeler te passen. Mellingen is nu in balbezit. Mellingen draait met de bal, schiet en ... Folland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nansen de bal. Mellingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellingen draait met de bal, schiet en ... Folland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borre FC - CD Bergen 0:3

63e minuut.
Rognerud probeert naar een medespeler te passen. Røyrvik rent richting de bal. Vangsnes verovert de bal door een tackle van achteren. Våga is nu in balbezit. Våga schiet op doel. Vestby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vangsnes de bal onder controle te krijgen. Våga rent richting de bal. Våga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Folland trapt de bal weg. Vangen kopt de bal weg. Bjerke heeft problemen om de bal te vangen. Vangen rent richting de bal. Vangen haalt uit met een fantastische trap. Folland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nansen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rødal met een snelle inworp. Mellingen rent richting de bal. Mellingen passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borre FC 52%, CD Bergen 48%.
Borre FC - CD Bergen 0:3