Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombel FC FC Zombie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Skogstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hov onderschept slim de pass. Rørvik begaat een overtreding. Rørvik krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Korsvik rent richting de bal. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim passt de bal met de wreef. Bjørn rent richting de bal. Bjørn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ofstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ofstad speelt de bal door. Stadheim speelt de bal door. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombel FC - FC Zombie 1:0

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grov zal de hoekschop nemen. Hov heeft problemen om de bal te vangen. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bombel FC - FC Zombie 1:1

39e minuut.
Moen verovert de bal door een tackle van achteren. Moen geeft de bal voor. Stadheim rent richting de bal. Eriksrud is nu in balbezit. Eriksrud geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Grimsrud passt de bal zonder na te denken. Stadheim rent richting de bal. Stadheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombel FC 54%, FC Zombie 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bombel FC - FC Zombie 1:1

46e minuut.
Stadheim verovert de bal door een tackle van achteren. Stadheim passt de bal zonder na te denken. Brattli is nu in balbezit. Eriksrud onderschept slim de pass. Eriksrud geeft een hoge lob. Sundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Aas is nu in balbezit. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik passt de bal in één keer door. Bjørn rent richting de bal. Bjørn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Korsvik passt de bal in één keer door. Skogstad is nu in balbezit. Met opzet legt Aas zijn tegenspeler op de grond. Aas krijgt een gele kaart. Skogstad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skogstad kan niet meer verder spelen. Uthus komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Hov speelt de bal door. Vedal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stadheim. Stadheim krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Eriksrud geeft een hoge lob. Honningsvåg heeft problemen om de bal te vangen. Stadheim is nu in balbezit. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombel FC - FC Zombie 2:1

75e minuut.
Honningsvåg onderschept slim de pass. Honningsvåg probeert naar een medespeler te passen. Uthus probeert naar een medespeler te passen. Bjørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørn schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombel FC 60%, FC Zombie 40%.
Bombel FC - FC Zombie 2:1