Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballstad UIL Bombel FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Aas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas geeft de bal voor. Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Einan rent richting de bal. Øvstedal is nu in balbezit. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud haalt uit met een fantastische trap. Øvstedal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hammerstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fossum verovert de bal door een tackle van achteren. Aas rent richting de bal. Aas met een sublieme pass. Stadheim rent richting de bal. Stadheim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hov is nu in balbezit. Hov speelt de bal door. Daar is Kirkerud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossum rent richting de bal. Fossum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kirkerud haalt uit met een fantastische trap. Ulvik probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olavesen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulvik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballstad UIL - Bombel FC 1:0

27e minuut.
Øvstedal geeft de bal voor. Daar is Olavesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Seljeseth met de inworp. Aas rent richting de bal. Fossum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fossum krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Theodorsen passt de bal met de wreef. Fossum rent richting de bal. Fossum met een sublieme pass. Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim haalt uit met een fantastische trap. Hammerstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Opland probeert de bal aan de voet te houden. Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkerud is nu in balbezit. Kirkerud draait met de bal, schiet en ... Ofstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballstad UIL - Bombel FC 2:0

45e minuut.
Grimsrud kopt de bal weg. Hov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirkerud de bal. Kirkerud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballstad UIL 39%, Bombel FC 61%.
Ballstad UIL - Bombel FC 2:0

57e minuut.
Eriksrud rent richting de bal. Eriksrud speelt de bal door. Ustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Øvstedal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eriksrud met de inworp. Grimsrud is nu in balbezit. Grimsrud geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hov passt de bal in één keer door. Graff is nu in balbezit. Graff probeert naar een medespeler te passen. Eriksrud bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksrud geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Theodorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aas maakt een afschuwelijke overtreding. Theodorsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodorsen met een snel genomen vrije trap. Daar is Kirkerud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fossum bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Olavesen probeert naar een medespeler te passen. Graff rent richting de bal. Graff passt de bal zonder na te denken. Kirkerud is nu in balbezit. Kirkerud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Graff passt de bal zonder na te denken. Grimsrud rent richting de bal. Grimsrud speelt de bal door. Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballstad UIL - Bombel FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballstad UIL 58%, Bombel FC 42%.
Ballstad UIL - Bombel FC 2:1