Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Clauclau United stian andre
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hjorthaugreite bereikt de bal nog maar net als eerste. Valde is nu in balbezit. Hjorthaugreite verovert de bal door een tackle van achteren. Hjorthaugreite geeft de bal voor. Daar is Seldal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eng neemt de hoekschop. Friberg kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Seldal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grinden is nu in balbezit. Valde rent richting de bal. Valde geeft de bal voor. Valle is nu in balbezit. Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rokne rent richting de bal. Grinden rent richting de bal. Grinden speelt de bal door. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordlie met de inworp. Holten probeert naar een medespeler te passen. Hellesø bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellesø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 45%, stian andre 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Clauclau United - stian andre 0:0

59e minuut.
Valde rent richting de bal. Valde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hjorthaugreite de bal. Grinden is nu in balbezit. Grinden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oftedal rent richting de bal. Oftedal passt de bal in één keer door. Rokne probeert naar een medespeler te passen. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Hellesø de bal. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne passt de bal in één keer door. Skretteberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Skretteberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Søgård onderschept slim de pass. Søgård met een sublieme pass. Hjorthaugreite probeert naar een medespeler te passen. Skretteberg is nu in balbezit. Skretteberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Clauclau United - stian andre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Clauclau United 48%, stian andre 52%.
FC Clauclau United - stian andre 1:0