Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hansens beste lag Wrockbottom
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Landa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøndalen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolstø is nu in balbezit. Kolstø geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Austnes kopt de bal weg. Kolstø rent richting de bal. Kolstø passt de bal zonder na te denken. Berland rent richting de bal. Berland haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kongsvik geeft de bal voor. Vetrhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekeli begaat een overtreding. Ekeli krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kvalsvik geeft een hoge lob. Kolstø bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolstø met een sublieme pass. Berland rent richting de bal. Berland haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ekeli zal de hoekschop nemen. Berland bereikt de bal nog maar net als eerste. Berland draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hansens beste lag - Wrockbottom 0:1

25e minuut.
Flo is nu in balbezit. Flo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kolstø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berland is nu in balbezit. Berland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ekeli kopt de bal weg. Kolstø is nu in balbezit. Berland is nu in balbezit. Kolstø is nu in balbezit. Kolstø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hansens beste lag 50%, Wrockbottom 50%.
Hansens beste lag - Wrockbottom 0:1

63e minuut.
Ekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun is nu in balbezit. Ekeli maakt een afschuwelijke overtreding. Ekeli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hansens beste lag 32%, Wrockbottom 68%.
Hansens beste lag - Wrockbottom 0:1