Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REIAL MADRID snowman
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Tronstad rent richting de bal. Bjerkås onderschept slim de pass. Bjerkås met een sublieme pass. Molvik is nu in balbezit. Molvik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Straume bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmgren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Straume. Straume krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Molvik is nu in balbezit. Kittilsen is nu in balbezit. Molvik rent richting de bal. Kittilsen is nu in balbezit. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Overvik met een snelle inworp. Omland is nu in balbezit. Torgersen onderschept slim de pass. Torgersen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Omland speelt de bal door. Hammer rent richting de bal. Kittilsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kittilsen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REIAL MADRID 50%, snowman 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REIAL MADRID - snowman 0:0

46e minuut.
Vatle met de inworp. Molvik is nu in balbezit. Tronstad onderschept slim de pass. Molvik rent richting de bal. Molvik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Omland bereikt de bal nog maar net als eerste. Omland passt de bal met de wreef. Kittilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittilsen draait met de bal, schiet en ... Løvås maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REIAL MADRID - snowman 1:0

66e minuut.
Fiksdal passt de bal met de wreef. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik passt de bal in één keer door. Kittilsen rent richting de bal. Kittilsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bjerkås probeert naar een medespeler te passen. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kittilsen verovert de bal door een tackle van achteren. Kittilsen draait met de bal, schiet en ... Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REIAL MADRID - snowman 2:0

74e minuut.
Overvik passt de bal in één keer door. Finsrud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes draait met de bal, schiet en ... Isaksen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vatle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatle passt de bal in één keer door. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik onderschept slim de pass. Molvik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Molvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronstad speelt de bal door. Kittilsen rent richting de bal. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REIAL MADRID 37%, snowman 63%.
REIAL MADRID - snowman 2:0