Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowman REIAL MADRID
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
tragisch Verdedigen slecht


14e minuut.
Bjerkås speelt de bal door. Molvik rent richting de bal. Skjetne begaat een overtreding. Skjetne krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Amble passt de bal met de wreef. Daar is Lindhjem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molvik rent richting de bal. Molvik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hammer de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kvaløy onderschept slim de pass. Kvaløy met een sublieme pass. Kittilsen is nu in balbezit. Molvik rent richting de bal. Molvik draait met de bal, schiet en ... Paal! Løvås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 58%, REIAL MADRID 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
snowman - REIAL MADRID 0:0

52e minuut.
Kittilsen kan de bal niet met de borst controleren. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjetne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Skjetne moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skjetne schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Borg speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korsvik met de inworp. Bjerkås is nu in balbezit. Bjerkås geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Molvik schiet op doel. Hammer onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vatle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amble rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Myrseth passt de bal in één keer door. Kvaløy is nu in balbezit. Kvaløy passt de bal zonder na te denken. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Finsrud onderschept slim de pass. Kvaløy rent richting de bal. Kvaløy probeert naar een medespeler te passen. Molvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Molvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowman 56%, REIAL MADRID 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
snowman - REIAL MADRID 0:0