Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trulte FK Nysted United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Høyem onderschept slim de pass. Høyem geeft de bal voor. Åsebø kan de bal niet met de borst controleren. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ulset met een sublieme pass. Klungelig pakt Dvergsdal de bal. Albertsen verovert de bal door een tackle van achteren. Ulset onderschept slim de pass. Ulset haalt uit met een fantastische trap. Løvold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trulte FK - Nysted United 0:1

18e minuut.
Nordbø is nu in balbezit. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Solum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solum krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Fagereng is nu in balbezit. Fagereng probeert naar een medespeler te passen. Milde is nu in balbezit. Røstad onderschept slim de pass. Røstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vegdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulset rent richting de bal. Ulset speelt de bal door. Dvergsdal is nu in balbezit. Dvergsdal schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Ulset raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lyngøy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 53%, Nysted United 47%.
Trulte FK - Nysted United 0:1

50e minuut.
Løvold speelt de bal door. Solum bereikt de bal nog maar net als eerste. Solum speelt de bal door. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad draait met de bal, schiet en ... Kvaløy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trulte FK - Nysted United 1:1

56e minuut.
Fagereng is nu in balbezit. Lyngøy verovert de bal door een tackle van achteren. Vegdal begaat een overtreding. Vegdal krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fagereng passt de bal in één keer door. Røstad is nu in balbezit. Solum is nu in balbezit. Solum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Fagereng geeft de bal voor. Daar is Solum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad rent richting de bal. Solum is nu in balbezit. Solum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trulte FK - Nysted United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 43%, Nysted United 57%.
Trulte FK - Nysted United 2:1