Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run Rar لنامعمف
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Åkre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skurdal met een snelle inworp. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Huseklepp onderschept slim de pass. Tønder is nu in balbezit. Huseklepp maakt een afschuwelijke overtreding. Huseklepp krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Eik rent richting de bal. Eik probeert naar een medespeler te passen. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kolstad verovert de bal door een tackle van achteren. Kolstad speelt de bal door. Soltvedt is nu in balbezit. Eik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Evensen is nu in balbezit. Evensen passt de bal in één keer door. Tønder is nu in balbezit. Stokstad verovert de bal door een tackle van achteren. Stokstad haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kolstad is nu in balbezit. Evensen onderschept slim de pass. Bråthen probeert naar een medespeler te passen. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Rar - لنامعمف 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 37%, لنامعمف 63%.
Run Rar - لنامعمف 1:0

47e minuut.
Digre geeft de bal voor. Eik rent richting de bal. Eik probeert naar een medespeler te passen. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltvedt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gausdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausdal geeft een lange en hoge pass. Grøndalen probeert de bal aan de voet te houden. Stokstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokstad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kolstad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huseklepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Huseklepp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Digre geeft een hoge lob. Daar is Ommedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ommedal speelt de bal door. Stokstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Evensen kopt de bal weg. Haugen rent richting de bal. Haugen met een sublieme pass. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Rar - لنامعمف 2:0

87e minuut.
Lidal passt de bal in één keer door. Eik is nu in balbezit. Soltvedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik rent richting de bal. Eik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Rar 44%, لنامعمف 56%.
Run Rar - لنامعمف 2:0