Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kvenildveien27 snowman
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ege passt de bal in één keer door. Hamsun bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes begaat een overtreding. Skotnes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Overvik probeert naar een medespeler te passen. Hamsun is nu in balbezit. Torgersen begaat een overtreding. Torgersen krijgt een gele kaart. Hamsun raakt geblesseerd tijdens het duel. Opdal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heggem is nu in balbezit. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - snowman 1:0

12e minuut.
Torgersen is nu in balbezit. Torgersen speelt de bal door. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes draait met de bal, schiet en ... Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kvenildveien27 - snowman 1:1

27e minuut.
Hamsun rent richting de bal. Hamsun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heggem de bal. Heggem schiet op doel. Løvås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - snowman 2:1

38e minuut.
Hamsun onderschept slim de pass. Tangstad is nu in balbezit. Tangstad passt de bal zonder na te denken. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kvenildveien27 47%, snowman 53%.
kvenildveien27 - snowman 2:1

47e minuut.
Straume kopt de bal weg. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamsun verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem rent richting de bal. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - snowman 3:1

53e minuut.
Torgersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myrseth komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Myrseth verovert de bal door een tackle van achteren. Tangstad rent richting de bal. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Heggem rent richting de bal. Heggem schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kvenildveien27 - snowman 4:1

60e minuut.
Løland geeft de bal voor. Overvik is nu in balbezit. Overvik geeft een lange en hoge pass. Rosnes is nu in balbezit. Rosnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tangstad rent richting de bal. Tangstad geeft een hoge lob. Hammer rent richting de bal. Heggem verovert de bal door een tackle van achteren. Heggem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Liland geeft de bal voor. Borg rent richting de bal. Heggem onderschept slim de pass. Heggem schiet op doel. Hammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Borg geeft een lange en hoge pass. Tangstad is nu in balbezit. Myrseth verovert de bal door een tackle van achteren. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Opdal de bal. Skotnes onderschept slim de pass. Skotnes met een sublieme pass. Rosnes rent richting de bal. Rosnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Opdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Myrseth is nu in balbezit. Myrseth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Skjetne geeft een lange en hoge pass. Finsrud kopt de bal weg. Myrseth probeert de bal aan de voet te houden. Rosnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosnes schiet op doel. Fjelldal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kvenildveien27 53%, snowman 47%.
kvenildveien27 - snowman 4:1