Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Get Rekt FC REIAL MADRID
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Korsvik heeft problemen om de bal te vangen. Grønlund rent richting de bal. Grønlund passt de bal met de wreef. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arnestad speelt de bal door. Fiksdal rent richting de bal. Fiksdal probeert naar een medespeler te passen. Fredheim rent richting de bal. Fredheim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnestad met een snelle inworp. Kvaløy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nansen onderschept slim de pass. Nansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bjerkås rent richting de bal. Reistad verovert de bal door een tackle van achteren. Reistad geeft een lange en hoge pass. Daar is Fredheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fredheim haalt uit met een fantastische trap. Eikås kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nansen verovert de bal door een tackle van achteren. Nansen passt de bal zonder na te denken. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim haalt uit met een fantastische trap. Eikås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - REIAL MADRID 1:0

33e minuut.
Korsvik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grønlund met de inworp. Nansen is nu in balbezit. Nansen passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Korsvik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grønlund met de inworp. Nansen rent richting de bal. Nansen schiet op doel. Eikås verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Seeberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arnestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnestad probeert naar een medespeler te passen. Reistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Reistad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 23%, REIAL MADRID 77%.
Get Rekt FC - REIAL MADRID 1:0

48e minuut.
Drivenes passt de bal zonder na te denken. Fredheim rent richting de bal. Fredheim passt de bal met de wreef. Nansen is nu in balbezit. Nansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Arnestad geeft de bal voor. Klungelig pakt Reistad de bal. Bjerkås is nu in balbezit. Fredheim onderschept slim de pass. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Isaksen kopt de bal weg. Grønlund bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjerkås. Grønlund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reistad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Finsrud de bal. Fredheim is nu in balbezit. Fredheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - REIAL MADRID 2:0

76e minuut.
Fossheim passt de bal in één keer door. Arnestad is nu in balbezit. Arnestad speelt de bal door. Fredheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredheim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Eikås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - REIAL MADRID 3:0

80e minuut.
Reistad speelt de bal door. Fiksdal is nu in balbezit. Fiksdal geeft de bal voor. Kittilsen is nu in balbezit. Kittilsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Get Rekt FC - REIAL MADRID 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Get Rekt FC 40%, REIAL MADRID 60%.
Get Rekt FC - REIAL MADRID 3:1