Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trulte FK لنامعمف
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Haugen heeft problemen om de bal te vangen. Vegdal is nu in balbezit. Haugen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haugen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vegdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Eik verovert de bal door een tackle van achteren. Eik passt de bal met de wreef. Yndestad is nu in balbezit. Yndestad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kolstad verovert de bal door een tackle van achteren. Fagereng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagereng passt de bal zonder na te denken. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vegdal verovert de bal door een tackle van achteren. Vegdal geeft een lange en hoge pass. Grøndalen rent richting de bal. Solum is nu in balbezit. Solum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Solum passt de bal in één keer door. Flatebø probeert naar een medespeler te passen. Kolstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 46%, لنامعمف 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trulte FK - لنامعمف 0:0

46e minuut.
Yndestad rent richting de bal. Yndestad geeft de bal voor. Vegdal rent richting de bal. Eik onderschept slim de pass. Eik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Grøndalen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mork zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solum rent richting de bal. Solum geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kolstad passt de bal zonder na te denken. Ruud probeert naar een medespeler te passen. Solum probeert naar een medespeler te passen. Røstad is nu in balbezit. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tømmerås rent richting de bal. Tømmerås passt de bal in één keer door. Eik probeert naar een medespeler te passen. Yndestad is nu in balbezit. Yndestad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Fagereng speelt de bal door. Albertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yndestad verovert de bal door een tackle van achteren. Yndestad draait met de bal, schiet en ... Løvold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Drange passt de bal met de wreef. Solum is nu in balbezit. Kongsvik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kongsvik krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Flatebø heeft problemen om de bal te vangen. Flatebø geeft een hoge lob. Røstad kopt de bal weg. Solum rent richting de bal. Solum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trulte FK - لنامعمف 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trulte FK 51%, لنامعمف 49%.
Trulte FK - لنامعمف 1:0