Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nysted United Run Rar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mæhle probeert naar een medespeler te passen. Åkre probeert de bal aan de voet te houden. Dvergsdal is nu in balbezit. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ... Østrem probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dale rent richting de bal. Dale draait met de bal, schiet en ... Dvergsdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Åkre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ommedal rent richting de bal. Ommedal geeft een hoge lob. Evensen met een sublieme pass. Stokstad heeft problemen om de bal te vangen. Stokstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Evensen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huus met een sublieme pass. Huseklepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Huseklepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dale zal de hoekschop nemen. Nordbø heeft problemen om de bal te vangen. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Huseklepp met een sublieme pass. Stokstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsebø rent richting de bal. Stokstad verovert de bal door een tackle van achteren. Stokstad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bråthen met de inworp. Huus probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nystad. Nystad krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Lidal passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Åsebø de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lidal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stokstad krijgt zijn hoofd ertegen. Kvaløy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Lidal met een snelle inworp. Huseklepp geeft een hoge lob. Huus is nu in balbezit. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 63%, Run Rar 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nysted United - Run Rar 0:0

65e minuut.
Huus rent richting de bal. Aaby speelt de bal door. Huus probeert de bal aan de voet te houden. Evensen geeft een hoge lob. Stokstad krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Huseklepp rent richting de bal. Huseklepp passt de bal zonder na te denken. Aaby rent richting de bal. Stokstad onderschept slim de pass. Stokstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Åsebø kopt de bal weg. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl passt de bal zonder na te denken. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - Run Rar 1:0

72e minuut.
Klungelig pakt Thon de bal. Ulset is nu in balbezit. Ulset speelt de bal door. Dvergsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvergsdal haalt uit met een fantastische trap. Østrem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nysted United - Run Rar 2:0

85e minuut.
Thon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nordbø de bal. Ommedal speelt de bal door. Stokstad is nu in balbezit. Stokstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milde komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Ommedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulset kopt de bal weg. Daar is Stokstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huseklepp rent richting de bal. Huseklepp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nysted United 59%, Run Rar 41%.
Nysted United - Run Rar 2:0